Trends & Updates

De orderportefeuille voor de totale bouw sector is nog steeds stabiel en in enkele sectoren groeiende. De orderportefeuilles blijven hiermee op een zeer hoog niveau. Stagnatie in de productie vindt voornamelijk plaats wegens het te korte aan resources met name op het gebied van personeel. Ook de onderhoudsmarkt ontwikkelt zich positief dit heeft grotendeels te maken met achterstallig onderhoud en verduurzaming bij Assetowners.

(bron. EIB)


Naamswijziging

De naam BAM, wat staat voor Beheers- maatschappij Antwerpen Mobiel, bestaat niet meer. De organisatie die instaat voor de realisatie van één van de grootste en meest ingrijpende bouwprojecten van Europa heet voortaan; Lantis

AmsterdamDe Piet Heintunnel is per 1 mei 2019 dicht voor al het vrachtverkeer. De tunnel voldoet nog niet volledig aan de nieuwste veiligheidseisen. Tot die tijd worden er extra maatregelen genomen om de veiligheid te borgen. In het voorjaar van 2021 start de renovatie van de Piet Heintunnel. Uptime Partners werkt samen met Gemeente Amsterdam aan de veiligheid en beschikbaarheid van de Amsterdamse Tunnels.

Nieuwe Samenwerking

Uptime Partners gaat samenwerken met Aveo op het gebied van Maintenance & Assetmanagement. Met onze expertise op het gebied van Prestatiecontracten, mobilisatietrajecten en onderhouds- management zullen wij het team van Aveo versterken.